phone 040-5933 647

mail jaakko(at)ideamedia.fi

Etsimme nyt alueellisia kauppaedustajia koko Suomen alueelle!

Mikäli olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja myynnin vahva ammattilainen, tämä työ voi olla juuri se oikea sinulle. Palkkauksemme perustuu myynnistä saatavaan provisioon, joka on kilpailukykyisestä hinnoittelustamme huolimatta erittäin hyvä. Myynnin huippu-ammattilaiselle on mahdollisuudet ansaita tarjoamillamme palveluilla merkittäviä ansioita. Myyntimäärät voivat olla kuukausitasolla erittäin suuria, johtuen suuresta myyntipotentiaalista ja kilpailukykyisestä hinnoittelustamme sekä aina 100% laadukkaista palveluistamme.

Jos haluat olla osana pitkän historian omaavaa mainostoimistoamme ja olet valmis kovaan, mutta palkitsevaan työhön, voit olla etsimämme henkilö. Edustajiltamme emme edellytä koulutusta myynti-alalta mutta vankka myyntityö tausta, rehellisyys ja motivoituneisuus ovat valtteja joita myyjältämme vaadimme. Kokemus yrittäjyydestä, itsenäisestä myyntiedustajan työstä ja B2B myynnistä ovat valtteja tässä työssä. Pääset hyödyntämään suhteitasi ja kontaktejasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kannustavassa, asiantuntevassa ja motivoituneessa työympäristössä sekä hyvän ansion hyvästä työstä. Perehdytämme kaikki työntekijämme työhön ja työntekijöidemme käytössä ovat kaikki tarvittavat materiaalit työn hoitamiseen.

Avoinna olevasta työpaikasta kerromme mielellämme lisää. Vapaamuotoisen työpaikkahakemuksen liitteineen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ystävällisin terveisin
Lauri Pääkkö - Yrittäjä

Mainostoimisto Ideamedia
Kainuuntie 26 c 15 c
88600 SOTKAMO
Puhelin: 0400 951 544
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Internet: www.ideamedia.fi

Yhteystiedot

Mainostoimisto Ideamedia

Lastaajantie 2
88610, Vuokatti - Finland

040 5933 647
info@ideamedia.fi

Sosiaalinen media

facebook logo

google plus logo

youtube logo